Social Media Management

Fokusera på din affär – vi sköter era sociala medier.

Anmäl intresse redan idag och få 15% rabatt på första månaden.

Skapa relation med NYA och BEFINTLIGA kunder.

Konvertera kunder till Ambassadörer

Mätbara resultat kopplat till era mål.

jb-test
”Vårat engagement på sociala medier sköt i höjden sen Burban Studios tog över. En reach som ökat med 396% och en post engagement ökning på över 896%.
Jonas Brännström, VD-Crossfix AB

Slipp huvudvärken med ”vad ska vi posta idag”

En unik strategi för just ert företag. Nyckelordet med den här strategin är att den kommer vara flytande och anpassas efter tid för att hitta vad som resonerar bäst med just era kunder.

VARFÖR SOCIALA MEDIER? BORDE VI FINNAS DÄR?

Medans betald annonsering, positiva recensioner, mailutskick alla är effektiva sätt att konvertera besökare så är en positiv bild av företaget online minst lika viktigt och effektivt. Genom att ha en positiv, aktiv och up-to-date närvaro på sociala medier har man som företag ytterligare ett sätt att sticka ut från konkurrenter. Det blir mycket lättare att finnas som top-of-mind hos kund. Att ha en tydlig positiv association till just ert företag genom just sociala medier kan vara vad som göra att potentiell kund väljer just er.

Med det sagt, så är sociala medier inget man “sköter med vänsterhanden”. Det är något som, för att göras väl, tar tid. Tid som man oftast inte har.

Close

Burban Studios AB

Digital kommunikation, design & marknadsföring med fokus på e-handel.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Burban Studios AB

Digital kommunikation, design & marknadsföring med fokus på e-handel.

Close
0