Burban Studios Luleå Popup-butik i shopping

Urban lifestyle - Burban Studios. Tjänster och kollektioner för dig som vet vad du vill ha. Be U. Be Urban - Burban.

Du har en stil, en självmedvetenhet som är kompromisslös. Alltid på gränsen till det som inte är tillåtet, även om det är de som driver dig fram. Aktivt och medvetet rör du dig genom ett liv fyllt av fart, fläkt och beslutsamhet. Du är Burban, Be U, Be Urban.

Jimmy Edlund

Grundare av Burban Studios AB

Burban Studios grundades 2017 av Jimmy Edlund. Ordet ”Burban” kommer egentligen från en ord och bokstavslek: Be Urban. En urban livsstil. Burban. Studios adderades i efterhand då det symboliserar den bredd av tjänster Burban Studios kan erbjuda. Jimmy Edlund är en allkonstnär med stora mål, bland annat att du som användare av våra tjänster eller produkter alltid har tydliga mål och aldrig låter dig stoppas av dig själv.

Jimmy Edlund har tidigare varit anställd på bland annat Björn Borg och Filippa K och jobbat med dessa varumärkens e-handel. Efter lite drygt sex år i Stockholm bar flyttlasset 2017 till Luleå, Jimmys hemkommun där han nu bor med familjen på Bergnäset.

Alla produkter så som posters, tröjor och kepsar är alla unika och ritade/illustrerade av Jimmy Edlund, grundare till Burban Studios.

Close

Burban Studios AB

Digital kommunikation, design & marknadsföring med fokus på e-handel.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Burban Studios AB

Digital kommunikation, design & marknadsföring med fokus på e-handel.

Close
0